Dragoste cu năbădăi: Ponta și-a unit destinul politic cu cel pe care l-a numit „Slăbiceanu”, „Moliceanu”, „Răzgândeanu”

Necunoscute sunt căile partidelor, fie ele de stânga sau de dreapta… cel puțin în politica românească și mai ales când acestea sunt conduse de un Victor Ponta sau un Călin Popescu Tăriceanu.
După ce i-a făcut curte ani de zile, alintându-l pe unde apuca „Slăbiceanu”, „Moliceanu” sau „Răzgândeanu”, Ponta a găsit subit dorința de a-și „uni forțele” cu Tăriceanu, al cărui partid abia mai respira după alegerile locale unde a scos un scor de 1,72%.
Nu-i vorbă, chiar și ultimul suflu al unui ALDE în care a mai rămas probabil doar domnul Tăriceanu și portarul e bun pentru Pro România, care abia-abia a scos 2,93% la locale, cu tot cu voturile aduse de ex-PSD-istul Negoiță.
4,65% – Acesta e scorul cu care au „pornit la un drum împreună” Pro România și ALDE și cu care vor merge de mână la parlamentare. Însă cu o zestre a ambelor partide pe atât de mică pe cât sunt de mari ambițiile lui Victor Ponta sau nevoia lui Tăriceanu de a rezista în politică, mariajul pare să ducă Pro România Social Liberal nu în Parlament, ci către divorț.

T