Nevasta lui Toma de la CJ visează COCOFICURI

Doamna TOMA, nimeni alta decât soția președintelui Consiliului Județean Vrancea, vrea mai mult și asta pe persoană fizică. Pentru că nu prea are cum, s-a tot gândit și a ajuns la concluzia că a scrie o carte este de bon ton și este o rampă de lansare către stratosfera societății.


COCOFICURI pentru minți jucăușe este titlul lucrării care, probabil, a luat naștere după ce și-a contemplat îndelung soțul și a ajuns la concluzia că vrea și ea să guste măcar puțin din beneficiile de om politic realizat ale lui Cătălin. Știți vorba aia, în spatele unui bărbat de succes se află întotdeauna o femeie puternică. Noi nu contestăm acest lucru, ba chiar credem că sunt semne că doamna Toma are ceva mai mult talent, inclusiv în politică, decât soțul de la CJ. În ce direcție s-o manifesta talentul este greu de spus, dar concluzia a fost trasă, probabil, noaptea și tot atunci i-a venit și geniala idee a titlului COCOFICURI pentru minți jucăușe și a coperții cărții.


Și, ce să vezi, coperta respectivă seamănă leit cu un EKG făcut cu telefonul a capului actualului șef de la CJ. Ca totul să fie mai cool, doamna Toma a prelucrat puțin EKG-ul cu pricina și cu ToonMe a pus titlul COCOFICURI pentru minți jucăușe și gata opera! Șampania din imagine este probabil cea pe care au desfăcut-o când a plecat Ion Ștefan zis Grindă la sForța Dreptei iar Cătălin a rămas, în sfârșit, șerif la PNL.


Nu știm ce înseamnă o minte jucăușă care vrea putere, dar cert este că soția liderului minimo de la PNL nu știe că soțul Cătălin a citit motto-ul lucrării și s-a prăpădit de râs. Tot el ar fi zis că dacă ar fi făcut ce scrie acolo nu ar fi ajuns în veci nici în Parlament, nici la CJ și nici nu ar fi scăpat de Grindă! Și cam aici s-a oprit Cătălin cu lectura, deranjat de asemănarea imaginii de pe copertă cu chipul lui.


Și, ca să nu iasă cu scandal în familie, mini-creierașul de la CJ i-a propus nevestei să-și lanseze cartea pentru publicul vrâncean tocmai la Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu, instituție aflată în subordinea soțului de la purtător. Cam atât poate, are dreptate nevastă-sa!
P.S. Poate greșesc, dar cred că doamna Toma a terminat Arhitectura, nu cumva o fi vreo legătură și cu grinda greșită de la căsoiul lui Ion Ștefan?